Terug

IN MEMORIAM Wim Bouwmeester

IN MEMORIAM   Wim Bouwmeester

IN MEMORIAM

7 februari 1936                                                                                                  24 juni 2020

       Wim Bouwmeester

 

Ons bereikte het droevige bericht van het overlijden van Wim Bouwmeester. Een man met een groot KCVO hart en Lid van Verdienste. Wim was vanaf de oprichting lid van KCVO en heeft enorm veel voor KCVO betekend.

Hij was in de jaren ’50 – ’60 een zeer gevreesde spits in ons 1e elftal en stond bekend om zijn kopgoals. Hij maakte ook deel uit van het kampioenselftal dat in 1964 promoveerde van de GVB naar de KNVB.

Wim heeft van 1975 tot 1992 deel uitgemaakt van het hoofdbestuur. Een periode van maar liefst 17 jaar. Hij had onderhoud en accommodatie in zijn portefeuille en hij begeleidde o.a. de bouw van onze huidige accommodatie. Een zeer intensieve en tijdrovende klus waarbij hij vele kilometers heeft gemaakt vanuit zijn woonplaats Apeldoorn.

Wim maakte ook deel uit van de jubileumcommissie voor het 50 jarig jubileum in 1997 en was vervolgens ook een zeer actief lid in de activiteitencommissie.

Het bekende standenbord achter in de kantine en het nog steeds zeer succesvolle rad van fortuin zijn beiden ook van zijn hand.

Wij zullen Wim herinneren als een echte en zeer betrokken KCVO'er en we zijn hem veel dank verschuldigd voor alles wat hij voor de club heeft gedaan.

De titel Lid van Verdienste heeft hij in 1992 dan ook meer dan terecht ontvangen.

Wij wensen zijn nabestaanden veel kracht en sterkte toe met het verlies van hun dierbare.

Leden en bestuur v.v. K.C.V.O.

Toegevoegd op: 30 Juni 2020