Terug

IN MEMORIAM Theo Bonekamp

IN MEMORIAM   Theo Bonekamp

                                                       IN MEMORIAM

10 februari 1946                                                                                              12 juli 2020

                                                     THEO BONEKAMP

Ons bereikte het droevige nieuws van het overlijden van Theo Bonekamp.

Theo heeft zich jarenlang op vele terreinen ingezet voor KCVO en was een zeer gewaardeerd vrijwilliger. Daarnaast was hij, zolang zijn gezondheid het toeliet, een enthousiast deelnemer aan de recreantentraining op woensdagavond en genoot hij zeker ook van de gezelligheid na de training.

Theo was multifunctioneel inzetbaar en heeft jarenlang vele taken op zich genomen.

Zo was hij onder andere medebouwer van de kleedkamers 7 en 8 en was hij een zeer gewaardeerd lid van de onderhoudsploeg waarin hij vele werkzaamheden heeft verricht.

Bij ons jaarlijkse sportfestijn was hij ook altijd een van de vaste medewerkers en hielp hij mee met het opbouwen en het weer opruimen van de tent en was behulpzaam bij vele andere voorkomende werkzaamheden.

Ook bij de (school)voetbaltoernooien en de voetbaldagen kon de organisatie altijd een beroep doen op Theo en was hij inzetbaar als scheidsrechter, parkeerwachter, hielp hij mee met het opbouwen en opruimen, kortom niets was hem te veel.

Als het maar even kon was Theo van de partij. Wij zullen hem herinneren als iemand waar je echt op kon rekenen.

Nooit deden wij tevergeefs een beroep op hem. Zelfs toen zijn gezondheid hem in de steek liet bleef hij zich inzetten voor KCVO.

Wij zijn hem veel dank verschuldigd voor alles wat hij voor KCVO heeft gedaan en zullen hem enorm gaan missen.

Wij wensen zijn nabestaanden veel sterkte en kracht toe met het verlies van hun dierbare.

 

Bestuur en leden vv KCVO

Toegevoegd op: 16 Juli 2020