Terug

Aanvullende Corona maatregelen m.i.v. 29-08-2020

Aanvullende Corona maatregelen m.i.v. 29-08-2020

Beste KCVO-leden en andere geintereseerden,

KCVO wil blijven voldoen aan de door de overheid, RIVM en KNVB opgestelde regelgeving. Afgelopen weekend hebben we aan de hand van de protocollen het Toyota Wagenmaker toernooi georganiseerd en hebben we ervaring op kunnen doen voor de komende beker- en competitiewedstrijden.

Tijdens dit toernooi werden we gecontroleerd door de gemeente. Ondanks dat de betreffende controleur zeer tevreden was over de invulling de coronaprotocollen en -maatregelen, waren er een paar kritische opmerkingen, maar vooral tips. Deze hebben we als bestuur ter harte genomen en daarom hebben we een aantal regels aan moeten vullen, duidelijker moeten maken of scherper moeten stellen.

Via dit bericht informeren wij jullie over de AANVULLENDE maatregelen en vragen wij iedereen dringend nota te nemen van de inhoud. En dat niet alleen. Wij verwachten van iedereen die op ons sportpark aanwezig is dat hij of zij ervan op de hoogte is en deze regels opvolgt. De regelgeving gaat in vanaf zaterdag 29 augustus 2020. 

Alvast bedankt voor je medewerking. Uiteindelijk doen we het voor ieders veiligheid. Laten we dat niet vergeten!

NB: Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben over de inhoud van genoemde regelgeving en genomen maatregelen, dan verzoeken wij je contact op te nemen met één van de leden van het hoofdbestuur: bestuur@kcvo.nl of via de contactpagina op de website. 

Lees de KCVO corona protocollen door onderstaande 'link' te openen:

KCVO Corona nieuwsbericht

 

Toegevoegd op: 27 Augustus 2020