Terug

IN MEMORIAM Jan Mulder

IN MEMORIAM Jan Mulder

Op 25 juni 2021 is ons trouwe lid Jan Mulder overleden. Jan zou op 22 mei 2022, 75 jaar lid zijn van onze club. Jan woonde aan de Zwolseweg en was 14 jaar toen hij zich bij KCVO meldde.

Jan haalde als keeper zelfs het eerste elftal, maar moest vaak de concurrentie aan gaan met zijn oudere broer Herman. Daarna heeft Jan nog vele jaren het doel verdedigd van het veteranen elftal.

Wanneer er een activiteit bij KCVO georganiseerd werd was Jan, samen met Agnes, van de partij. Achter de bar bij het sportfestijn, kaartjes verkopen achter de kassa, Jan was altijd aanwezig om te helpen. Omdat Jan verstand had van gras werd hij al snel de grasmeester van KCVO.

In 2006 werd hij benoemd tot lid van verdienste bij KCVO. Een titel die hem meer dan terecht toe kwam.

Bij de wedstrijden van het eerste elftal was hij een graag geziene supporter. Na de wedstrijd dronk hij dan in de kantine tevreden zijn witte wijn.  Als het eerste verloren had zei hij standaard; “Het was niet heel best vandaag".

Wanneer je een KCVO-er vraagt om Jan Mulder te omschrijven, dan krijg je als antwoord dat het een ontzettende aardige lieve man is. Altijd bereid om de club te helpen en altijd positief gestemd.

Wij wensen Agnes en de familie en iedereen die hem dierbaar is heel veel sterkte toe.

Leden en bestuur vv KCVO

Toegevoegd op: 29 Juni 2021