Terug

IN MEMORIAM Jan Bourgonje

IN MEMORIAM Jan Bourgonje

Op 29 juni 2021 ontvingen wij het droevige bericht dat ons gewaardeerd lid, Jan Bourgonje, is overleden. Jan was vorige week jarig en is toen 78 jaar oud geworden. 

Jan werd al op jonge leeftijd lid van KCVO. Jan was iemand die niet graag op de voorgrond wilde treden maar juist achter de schermen, heel veel vrijwilligerswerk voor KCVO heeft verricht.

Jan stond 50 jaar lang achter de bar bij het sportfestijn bij KCVO. Tevens heeft hij vele droppings uitgezet voor de jeugd van KCVO. Ook was hij jarenlang actief lid van de onderhoudsploeg bij KCVO. Bij lastig op te lossen problemen wist Jan altijd wel een goede, praktische oplossing te bedenken. Dat hij in 2010 verenigingsman van het jaar werd, was dan ook meer dan logisch en terecht.

Ook was Jan een trouwe bezoeker op onze club. Elke woensdag, zaterdag en zondag was hij van de partij om voetbal te kijken en/of met een groepje in ons clubhuis bij te praten.  

Voetballend bleef Jan ook lang actief. Op latere leeftijd heeft hij een hele tijd in het befaamde veteranen elftal van Geert Harmelink gespeeld.

Ook wist Jan veel van de historie van Vaassen. Als je iets moest weten over bepaalde zaken van vroeger of hoe bepaalde familieverbanden in elkaar zaten, dan wist Jan haarfijn de vragen te beantwoorden. Hij was het ‘lopend’ geschiedenisboek van KCVO.

Namens leden en bestuur van KCVO wensen wij de familie en iedereen die Jan dierbaar was, veel sterkte met dit verlies.

Leden en bestuur KCVO

Toegevoegd op: 1 Juli 2021