Terug

Contributie-inning in coronatijd

Contributie-inning in coronatijd

De coronacrisis treft ons allemaal, de één meer dan de ander. Het belangrijkste is en blijft dat we gezond blijven, van de ongemakkelijkheden eromheen moeten we maar het beste maken. Ook als bestuur doen wij daar ons best voor.  

Delen
In praktische zin hebben wij als vereniging te maken met de gevolgen van corona. Ons sportpark is gesloten en voetballen zit er even niet in. Dat is voor ons allemaal heel erg vervelend, want we houden allemaal van onze sport. Dat is het hele idee achter onze vereniging; we delen samen hetzelfde doel, we delen de lusten en we delen de lasten.  

Financiële klap
In deze stille voetbalperiode ondervinden we samen ook de financiële nadelen. We lopen veel inkomsten mis, terwijl de verschillende vaste lasten wel gewoon doorlopen. Daar waar we kunnen, nemen we als bestuur zo veel mogelijk kostenbesparende maatregelen, maar de financiële klap die toch nog hard aankomt, moeten we met elkaar opvangen.  

Contributie-inning
Juist dat is de reden waarom wij morgen gewoon, zoals gebruikelijk, de contributie zullen innen. Daarmee beperken we de schade voor de vereniging, houden we het overzicht en voorkomen we dat we in de komende seizoenen de contributie onevenredig moeten verhogen.   Tot slot In deze periode zijn we extra blij met de tegemoetkoming die de gemeente dit seizoen heeft gedaan aan de ouders van de jeugdspelers. Deze krijgt nu extra waarde.  

Wij vertrouwen op jullie begrip. Wij hopen dat iedereen gezond blijft en dat we elkaar over een tijdje weer als vanouds kunnen begroeten op ons mooie sportpark.  

Stay safe, stay strong!  

Bestuur KCVO

Toegevoegd op: 6 April 2020