Terug

KCVO’s Toyota Wagenmakertoernooi: met ieders goede wil is veel mogelijk

KCVO’s Toyota Wagenmakertoernooi: met ieders goede wil is veel mogelijk

Langs het veld en in de tribune werd netjes voldaan aan de 1,5 meter en de looproutes werden keurig aangegeven. KCVO liet het afgelopen weekend zien klaar te zijn voor het nieuwe voetbalseizoen, inclusief de aangepaste KNVB regels.

En niet alleen de vereniging was er klaar voor, want ook het toegestroomde publiek bleek bereid zich te laten registreren en de regels zo goed mogelijk op te volgen. Ook Wim ten Teije, sponsor van het Toyota Wagenmakertoernooi was tevreden: ‘Ik ben blij dat dit toernooi door kon gaan en het verrast me hoeveel moeite er is gedaan.’

Voetbal, daar was het iedereen natuurlijk om te doen. Getuige zijn van sportieve strijd om de overwinning van het Toyota Wagenmakertoernooi, het toernooi dat traditioneel onderdeel uitmaakt van de seizoenstart. Deelnemende vereniging waren SV Epe, WWNA, SV Beekbergen en KCVO.

Sv Epe en vv WWNA speelden donderdag de eerste halve finale. Na een 1-1 ruststand wist SV Epe deze nipt te winnen met 2-1 van het sterke WWNA. KCVO en Beekbergen waren in de tweede halve finale aan elkaar verbonden. KCVO was na een ruststand van 1-0 en met name in de eindfase de sterkste en won met 4-0.

Zondag werd het vervolg gespeeld. Als opwarmer nam KCVO 2 het traditioneel op tegen SV Vaassen 2, een pot die met 1-1 eindigde. Beekbergen en WWNA streden om de derde en vierde plaats, waarbij Beekbergen met 4-2 won van WWNA. SV Epe pakte in de finale de overwinning op KCVO en nam met een eindstand van 3-1 de Egelbeek-cup mee naar huis.

Dankzij de inspanningen van de vrijwilligers van KCVO konden toeschouwers en spelers na afloop de wedstrijden onderling nabeschouwen op het terras van de vereniging. Voor de gelegenheid had KCVO voor extra zitplaatsen gezorgd en ook hier werden de coronaregels goed opgevolgd. Zo blijkt maar weer, met ieders goede wil is veel mogelijk.

Foto: Fred Rijckenberg

Toegevoegd op: 24 Augustus 2020