Terug

Artikel in de Stentor raakt ons diep

Artikel in de Stentor raakt ons diep

Met verbazing en ontsteltenis hebben wij kennisgenomen van een artikel in de Stentor van 27 augustus jl. Gezien de reacties die wij ontvangen, voelen wij de behoefte hier eenmalig op te reageren.

Tussen onze clubs

Als voorzitters van voetbalverenigingen KCVO en SV Vaassen verwerpen wij met klem de inhoud van het artikel. Graag benadrukken wij dat de verstandhouding tussen onze clubs al jaren uitstekend is, dat er sprake is van sportieve rivaliteit, gezonde vriendschap en wederzijds respect.

Stemmingmakerij

Regelmatig hebben wij contact over vraagstukken en we vinden altijd oplossingen en samenwerkingen die onze individuele spelers en verenigingen goed doen. Zo ook dit voorjaar toen spelers te kennen gaven over te willen stappen. Het raakt ons diep dat het artikel in de Stentor het tegendeel beweert. Wij ervaren de inhoud van dat artikel als stemmingmakerij en wensen onze goede relatie er niet door te laten beïnvloeden.

Voetbalseizoen

Nu het nieuwe voetbalseizoen van start gaat, kijken onze eerste elftallen en hun trainers uit naar mooie voetbalwedstrijden in de competitie 3e klasse B. Eén daarvan zal de derby zijn tussen onze buurverenigingen. We hebben er alle vertrouwen in dat deze derby op 4 oktober een sportieve zal zijn op basis van gezonde rivaliteit.

Namens beide verenigingen,

Ben Meuleman, Voorzitter SV Vaassen

&

Wilco Oortwijn, Voorzitter VV KCVO

 

Toegevoegd op: 31 Augustus 2020