Terug

KCVO makkelijk door in bekercompetitie

Tussen alle coronaperikelen door is KCVO er makkelijk in geslaagd door de groepsronde van de bekercompetitie te komen. Werd er vorige week al gewonnen van sv Zwolle, nu werd Apeldoornse Boys verslagen.

KCVO is simpel poulewinnaar geworden in het bekervoetbal na twee klinkende overwinningen. Eerst werd sv Zwolle met 4-1 aan de zegekar gebonden. De tweede wedstrijd leverde ook een winnende score op door Apeldoornse Boys met 0-4 alle hoeken van het eigen veld te laten zien. De score had makkelijk hoger kunnen uitvallen als de ploeg van Remon van Schoonhoven wat beter met de kansen was omgesprongen. De jonge Dani Bronsink kon rustig tot uitblinker van het veld genoemd worden. Er zou nog een derde wedstrijd gespeeld moeten worden maar V en L uit De Vecht heeft zich terug getrokken. KCVO gaat dus door naar de volgende bekerronde waar het in de knock-out fase terecht zal komen. Waarschijnlijk zal er medio november verder gebekerd worden.

Afgelopen week heeft KCVO nog een oefenduel gespeeld tegen VIOS en met 1-3 gewonnen. Komende week zal KCVO het vrije weekend benutten met een oefenpot tegen Urk 2. Deze ontmoeting vindt zaterdag a.s. thuis om 3 uur ’s middags plaats. Zondag 20 september a.s. opent KCVO de competitie met een uitwedstrijd tegen Colmschate’33.

 

Toegevoegd op: 7 September 2020