Terug

KCVO KENT GEEN GENADE MET SV COLMSCHATE.

De ploeg uit Vaassen trok direct fel van leer. De tegenstander uit Deventer liet zich echter niet imponeren. Echter na ongeveer 6 minuten spelen, volgde een KCVO aanval over rechts en de voorzet van Sem Westra werd door de inkomende Tom Tangelder heel beheerst de 0-1 binnengetikt.

De Vaassenaren bleven aanvallen maar het ontbrak helaas aan de juiste scherpte. Na ruim 20 minuten werd door Melvin Balk de bal ingespeeld op de over rechts opkomende Sem Westra, die zich vrijspeelde en met een strak schot de 0-2 aantekende. Nog geen 2 minuten later werd door goed doorzetten van Dahley Oortwijn dezelfde Sem Westra vrij gespeeld en dat betekende de 0-3. De aanvallen van sv Colmschate waren ook niet zonder gevaar, maar de defensie van KCVO stond telkens paraat en gaf weinig weg. Op slag van rust volgde een dieptepass op de inlopende Tom Tangelder. Zijn breedtepass op Dahley Oortwijn betekende 0-4. Door slordigheid in de defensie van KCVO kwam de tegenstander plotseling toch nog in balbezit in het zestienmetergebied van de Vaassenaren en de inkomende spits van de Deventenaren kon bijna ongehinderd de 1-4 binnenschieten. Dit was tevens de ruststand.

Na rust begon KCVO met dezelfde elf als waarmee het was geëindigd. Na zo’n 20 minuten volgde er wat gerommel in de defensie van de Deventer ploeg en kwam de bal plotseling voor de voeten van Melvin Balk en ineens stond er 1-5 op het scorebord. Even later werd er weer slecht verdedigd bij de thuisploeg. Tom Tangelder onderschepte de bal en legt opnieuw keurig breed op Dahley Oortwijn die voor de 1-6 zorgde. Met nog zo’n 25 minuten te spelen kwam Edwin Stegeman in de ploeg voor Tom Tangelder, terwijl Daniel Hulleman werd vervangen door Wesley Stegeman. Voor het laatste kwartier kwam Nick Rozendal nog in de ploeg voor Sem Westra. De ploeg uit Vaassen begon wat rommeliger te spelen en de tegenstander uit Deventer geloofde er al lang niet meer in, waardoor de eindstand bleef staan op 1-6.

Volgende week speelt KCVO om 14.00 uur thuis tegen Turkse Kracht uit Deventer.

Toegevoegd op: 20 September 2020