Terug

Kerst- en nieuwjaarsgroet

Kerst- en nieuwjaarsgroet

Beste leden, sponsoren, supporters en ieder ander die KCVO een warm hart toedraagt,

Het jaar 2020 is een jaar die we niet snel zullen vergeten. Bijna het hele jaar stond in het teken van corona. Wie had ons een jaar geleden kunnen vertellen dat we gewend zouden raken aan woorden als anderhalvemetersamenleving, hoestschaamte, intelligente lockdown of coronakapsel? Of dat het dragen van een mondkapje al bijna tot onze dagelijkste rituelen hoort?

Helaas hebben we elkaar ook al heel lang niet kunnen ontmoeten op ons mooie sportpark en moeten we nog even geduld hebben voordat we elkaar weer kunnen zien. We blijven optimistisch en hopen dat we dat in het nieuwe jaar wél weer kunnen doen en dat we samen kunnen genieten van onze mooie sport, met elkaar, in en om ons fijne clubgebouw.

Wij zijn als bestuur erg trots op onze vele vrijwilligers die zich het afgelopen jaar hebben ingezet voor onze club. Erg blij zijn we ook met het groeiende aantal sponsoren. Sponsoren die KCVO juist in deze lastige tijd trouw blijven en nieuwe sponsoren die hun steentje willen bijdragen. Geweldig om te ervaren dat de betekenis van KCVO, eendracht overwint alles, juist in deze tijd zo van toepassing blijkt!

Tot slot wensen wij u en uw familie bijzonder prettige feestdagen en een voorspoedig, maar vooral gezond 2021 toe.

Namens het bestuur van KCVO,

Wim Meuleman


Toegevoegd op: 24 December 2020