Terug

KCVO trainers voor komend seizoen vastgelegd

KCVO trainers voor komend seizoen vastgelegd

Voor het nieuwe voetbalseizoen heeft KCVO al weer aardig wat trainers vastgelegd. Komend jaar zijn (vader) Ronnie en (zoon) Wesley Oortwijn opnieuw de trainers van de JO17. Beide zijn al vele jaren trainer bij KCVO en sinds vorig seizoen vormen zij samen een succesvol duo.

Jordi Prins traint dit seizoen voor het vierde seizoen op rij de JO13-1. Hij doet dit naar volle tevredenheid van de Technische Commissie en daarom zal hij komend seizoen een stapje maken naar de JO15-1; goed voor KCVO en ook voor Jordi! Net als dit jaar bij de JO13-1, wordt hij seizoen geassisteerd door eerste elftalspeler Mike Diks.

De JO13-1 wordt volgend seizoen getraind door eerste elftalspeler Duncan Leerkes. Hij is momenteel trainer van de JO11-1. Bij deze nieuwe talentvolle groep wordt hij geassisteerd door (vader) Marcel Leerkes.

Toon Leatemia blijft gelukkig ook volgend seizoen trainer-coach van de JO13-2. De JO13-3 krijgt een trio trainers; de jonge trainers Ivo Scheffel en Tom Leerkes worden geassisteerd door Gerard Holtman.

De taak van Marcel als hoofdtrainer van de JO11 wordt overgenomen door Gert Wim Bibo. Hij wordt in ieder geval geassisteerd door Richard Hagen. Dani Bronsink, eerste elftalspeler en momenteel misschien wel de KCVO-er met de beste techniek, gaat zijn technische kunsten overbrengen aan de jongste jeugd en wordt trainer van de JO9.

De TC is erg blij met deze ontwikkelingen van jonge trainers die verantwoordelijk worden voor jeugdteams en daarbij geassisteerd worden door ervaren krachten. De TC gaat de komende weken verder met het vastleggen van de trainers voor de overige teams.

P.S. Vorige week werd al duidelijk dat Remon van Schoonhoven ook komend seizoen de trainer is KCVO 1 en hij daarbij geassisteerd wordt door Remco van Eelen. Remco is nu nog trainer van KCVO 2 en zijn positie wordt overgenomen door Erik Prins. Erik is de huidige trainer van de JO19 en zijn positie wordt in het nieuwe jaar weer overgenomen door Jeroen Breden. Jeroen keert terug als hoofd jeugdtrainer en hij krijgt volgend jaar dus de JO19-1 onder zijn hoede.

Toegevoegd op: 19 Januari 2021