Terug

Programma KCVO Sportfestijn - Wedstrijden Toyota Wagenmaker toernooi

Programma

Helaas heeft KCVO het programma in verband met de corona perikelen aan moeten passen. Het programma voor a.s. zaterdag, dus het familietoernooi en de feestavond zijn daardoor afgelast.

Het Toyota Wagenmaker toernooi, het Rabo talententoernooi en het Vrouwentoernooi gaan gelukkig wel gewoon door. Dus kom dan gerust naar ons sportpark om voetbal te kijken en op ons mooie nieuwe terras een drankje nuttigen.

Toyota Wagenmaker toernooi

Afgelopen donderdag zijn de halve finales gespeeld. Hierbij won sv Epe met 3-2 van KCVO en sv Vaassen won met 5-4 van WWNA. Daarom worden aankomende zondag de volgende wedstrijden gespeeld:

3de/4de plaats:

KCVO - WWNA aanvang 13.00 uur

Finale:

sv Epe - sv Vaassen aanvang 14.00 uur

Zondag 23 augustus 2021
Het zit er alweer op, het KCVO Sportfestijn, editie 53 en wat hebben we genoten…
Dag drie van het Sportfestijn begon met de traditionele wedstrijd KCVO 2 tegen Vaassen 2. Deze wedstrijd eindigde uiteindelijk in 1-0 voor KCVO. Vervolgens was er in de middag een mooi toernooitje van de jongste talenten van KCVO en om 13 uur startte de troostfinale tussen KCVO en WWNA. Na een gelijke stand, 2-2, wist WWNA de derde plek te bemachtigen door de strafschoppenserie te winnen. Sv Epe won uiteindelijk de eerste prijs van het Toyota Wagenmaker Toernooi door onze buurman sv Vaassen met 4-1 te verslaan.
Ondanks een flinke wolkenbreuk in de middag werd het een mooie dag en kijken we terug op een geweldig gezellig en sportief Sportfestijn. We danken alle vrijwilligers, sponsoren, sporters en natuurlijk het publiek. Tot ziens!
Zaterdag 22 augustus 2021
Vandaag hebben we een dagje rust, want het familievoetbaltoernooi en de feestavond konden door corona helaas niet doorgaan. Morgen de afsluiting alweer van ons 53ste KCVO Sportfestijn. ’s Ochtends om 11 uur de traditionele wedstrijd KCVO 2 – Vaassen 2. Om 13 uur spelen de pupillen een voorwedstrijd en tegelijkertijd wordt om 13 uur de troostfinale van het Toyota Wagenmaker Toernooi gespeeld tussen KCVO -WWNA. Om 14 uur de finale tussen Vaassen en Epe.
Vrijdag 21 augustus 2021
Ook dag twee van het KCVO Sportfestijn zit er weer op. We blikken nog even terug. Op veld 3 speelden de JO13-1 en de JO15-2 van KCVO een mooie onderlinge wedstrijd die uiteindelijk eindigde in een gelijke stand; 3-3. Op veld 2 won KCVO JO15-1 met ruime cijfers van VIOS. Het werd 11-0. Op het hoofdveld werd het vrouwentoernooi gespeeld. De dames van VenL gingen er met de eerste prijs vandoor, KCVO werd tweede, WWNA derde en VIOS werd vierde.
Donderdag 20 augustus 2021
Zo, de eerste sportavond van het KCVO Sportfestijn zit erop. Wat hebben we genoten en wat hebben we een leuke wedstrijden gezien. In totaal zijn er maar liefst 23 doelpunten gescoord in vier wedstrijden. KCVO JO17 won met 5-3 van dorpsgenoot VIOS, maar KCVO JO19 verloor weer met 2-0 van VIOS. Op het eerste veld werd ook veel gescoord en daar pakte Epe uiteindelijk de volledige buit door met 3-2 van KCVO te winnen. Vervolgens won Vaassen met 5-3 van WWNA. Zodoende staan Epe en Vaassen zondag in de finale en spelen KCVO en WWNA om de derde en vierde plaats.
Vanavond wordt het vrouwentoernooi gespeeld vanaf 18.30 uur én mogen de talenten van de JO13 en de JO15 hun kunsten laten zien om 19 uur. We ontmoeten jullie weer graag op ons sportfestijn!

Toegevoegd op: 16 Augustus 2021