Terug

KCVO naar knock-out-fase van de bekercompetitie

Na drie gewonnen bekerwedstrijden in de groepsfase gaat KCVO logischerwijs door naar de knock-out-fase van de bekercompetitie. Medio november wordt er verder gebekerd.

Als tegenstanders had de Vaassense derdeklasser louter te maken met lager spelende clubs. KCVO zegevierde twee weken geleden over sv Broekland. In Salland werd er na een 0-4 ruststand met 0-6 gewonnen. Melvin Balk was met vier treffers de grote uitblinker. Vorige week werd De Hoven uit Zutphen met 3-0 verslagen, een stand die reeds in de eerste helft tot stand kwam. Na deze twee vierdeklassers was het zondag de beurt aan vijfdeklasser sv Wissel. Reeds na twintig minuten was het klasseverschil zichtbaar en had Tom Tangelder al twee keer gescoord. Na een prachtig afstandsschot van Daniël Hulleman stond er een 0-3 ruststand op het scorebord. Tobi Bosman benutte twee penalty’s en bepaalde de eindstand op 0-5.

Volgende week gaat het serieuze werk beginnen en vangt de reguliere competitie aan. KCVO speelt dan thuis tegen Activia, aanvang 14.00 uur.

Toegevoegd op: 19 September 2021