Terug

Programma KCVO nacompetitie Regio Oost

Programma KCVO nacompetitie Regio Oost

KCVO gaat als enige van de 3 periodekampioenen in de Derde klasse D de play-offs in tegen een tweedeklasser.  De nacompetitie kent een knock-out systeem en bij verlies is het meteen uitgeschakeld.

Het programma is ook nog zodanig ingedeeld dat KCVO ongeacht de prestaties steeds een uitwedstrijd krijgt voorgeschoteld. Zondag 12 juni speelt het om 17.00 uur in Enschede tegen VOGIDO. De winnaar speelt op woensdagavond 15 juni een uitwedstrijd tegen de winnaar van Robur et Velocitas – Avanti Wilskracht uit Enschede. De andere kwartfinales bestaan uit de wedstrijden Reutum – Warnsveldse Boys en Wijhe’92 – MVV’29 uit Harbrinkhoek (bij Almelo).

VOGIDO is met 1100 leden de grootste vereniging in Enschede. Het acroniem staat voor “Voor Ons Genoegen Is Dit Opgericht”. De club eindigde als voorlaatste in de Tweede klasse J Oost met 21 punten. Wijhe’92 had 3 punten meer. Schalkhaar eindigde als vijfde. De overige clubs uit die klasse komen uit Tukkerland en de Achterhoek. Reutum, MVV’29 en Avanti Wilskracht zijn de 3 periodekampioenen uit de Derde klasse A Oost die geheel uit ploegen uit Twente bestaat. De finale wordt op zondag 19 juni op neutraal terrein gespeeld.

De twee ploegen die onderin de Derde klasse D eindigden spelen nacompetitie met de periodekampioenen uit de Vierde klasse G. Activia speelt tegen Raalte en WWNA ontmoet SDOL uit Luttenberg. Beide clubs spelen a.s. zondag thuis. De winnaars krijgen nog een herkansing om verblijf in de Derde klasse D.

Toegevoegd op: 7 Juni 2022