Terug

KCVO NIET VOORBIJ SC DIEPENVEEN

In een boeiende wedstrijd, met meerdere kansen over en weer, slaagden de bezoekers uit Vaassen er niet in om de ploeg uit Diepenveen te verslaan.

Direct na de aftrap werd Dani  Bronsink in positie gebracht, doch zijn schot werd door de keeper van de gastheren gepakt. In het eerste deel van de wedstrijd was het spel van KCVO af en toe tamelijk slordig, echter na zo’n 20 minuten kregen de zwart-witten wat meer grip op het spel. Dit resulteerde in een goede aanval over rechts, waarbij Tobi Bosman een uitstekende voorzet op de inkomende Tom Tangelder gaf, die de bal rakelings over kopte. Even later kreeg Sem Westra een goede kans, welke door de Diepenveen keeper tot corner werd verwerkt. Door wat slordigheden bij KCVO op het middenveld, kwam Diepenveen in balbezit, waaruit zij een enorme kans kregen, die echter niet werd benut. Even later kregen de gastheren weer twee beste kansen, welke er opnieuw niet in gingen. Hieropvolgend kreeg de ploeg uit Vaassen twee goede scoringsmogelijkheden, welke eveneens niets opleverden. Dit betekende een russtand van 0-0.

KCVO begon de tweede helft ongewijzigd en ook nu kreeg Dani Bronsink vanaf de aftrap weer een goede kans, die door de Diepenveen keeper naast werd getikt. Kort daarna werden Tobi Bosman en Sem Westra vervangen door Daniel Hulleman en Edwin Stegeman. Even later kreeg Diepenveen weer een enorme kans, welke door keeper Rico Bronsink werd gestopt. Halverwege de tweede helft kregen de Diepenveners twee grote kansen welke met veel kunst en vliegwerk door keeper Bronsink werden gepareerd.

Niet veel later werd een uitstekende voorzet vanaf de linkerkant van Daniel Hulleman door Melvin Balk op de lat gekopt. Het spel golfde heen en weer en dat leverde een boeiend kijkspel op. Daley Oortwijn werd nog in de ploeg gebracht voor Dani Bronsink, terwijl even later Edwin Stegeman geblesseerd het veld moest verlaten en werd vervangen door Randy Berenschot. Er veranderde niet veel meer aan het spelbeeld en deze wedstrijd eindigde dan ook zonder doelpunten, 0-0.

Zondag aanstaande speel KCVO om 14.00 uur uit tegen Robur et Velocitas.

Toegevoegd op: 4 December 2022