Terug

Dieptrieste dag voor KCVO

Het was zondag een dieptrieste dag voor KCVO. Het was niet zozeer dat KCVO de punten in Holten liet liggen maar veel meer dat de club weer afscheid moest nemen van een clubicoon. Na Harrie Huntink twee weken geleden, overleed nu Mister KCVO, Robert Dijkman. Dieptriest.

KCVO begon in Holten tegen de gelijknamige club zeer wisselvallig aan de wedstrijd. Het miste nogal wat basisspelers door ziekte en blessures. Toch kreeg het al meteen een goede kans via Ramon Heukels maar het was de thuisploeg die de score al in de zesde minuut opende. De spits was de hele verdediging te glad af en omspeelde ook doelman Maurice Heutinck (1-0). De doelpunten volgden elkaar snel op want drie minuten later werd de gelijkmaker al geproduceerd. Dani Bronsink gaf een mooi steekpassje op Melvin Balk die vrij voor de keeper de 1-1 binnen schoot. Bijna vanaf de aftrap werd er zeer slecht verdedigd in de KCVO-achterhoede en werd een lage voorzet koelbloedig afgerond (2-1). Binnen tien minuten was de eindstand al bereikt. Hierna hing er een matte deken over het spel van KCVO dat tegen de veel gedrevener Holtenaren weinig konden inbrengen. Het maakte zelfs een zeer belabberde fase door.

Waarschijnlijk heeft er in de rust een donderspeech plaats gevonden want KCVO kwam getergd uit de kleedkamer. Het opereerde zeer aanvallend met als invaller Gijs Hulleman. Rick Beekman stelde meteen de keeper op de proef. Deze doelman maakte vlak hierna twee doelpogingen van Dani Bronsink onschadelijk. Een vrije schop van Melvin Balk kon hij ook tot corner verwerken. Dezelfde speler schoot nog een keer in het zijnet en Tom Tangelder had de 2-2 moeten binnen koppen. Het mocht allemaal niet baten en mede doordat Holten er kort op zat en een muur voor het eigen doel optrok was er voor de KCVO’ers geen doorkomen meer aan. Daar kon ook de extra ingebrachte aanvaller Edwin Stegeman niets aan veranderen. Bij een tegenaanval moest sluitpost Maurice Heutinck nog een keer vol aan de bak. De dikverdiende gelijkmaker kwam er niet en dat paste helemaal in de ontwikkelingen van deze dag. Het was geen tijd om ook maar een piepklein feestje te vieren.

Komende zondag ontvangt KCVO om 14.00 uur Warnsveldse Boys.

Opstelling KCVO: Maurice Heutinck; Samuel van Dongen, Wesley Stegeman, Yannick Heukels, Tobi Bosman; Ramon Heukels, Dani Bronsink, Niels Weultjes; Melvin Balk, Tom Tangelder, Rick Beekman. Gijs Hulleman, Edwin Stegeman.

Toegevoegd op: 19 Maart 2023