Terug

KCVO’s onderhoudsmannen kunnen er weer volop tegenaan

KCVO’s onderhoudsmannen kunnen er weer volop tegenaan

Dat er lekker gespeeld kan worden op onze voetbalvelden en dat het hele terrein daar omheen er zo goed uitziet, dat gaat zeker niet vanzelf. Een trouwe onderhoudsploeg zorgt wekelijks voor grondig onderhoud. Zoveel goed werk wordt door de club enorm gewaardeerd.

Niet alleen om blijk te geven van die waardering, maar ook om de vrijwilligers te voorzien van de juiste kleding om hun werk in alle weersomstandigheden te kunnen doen, reikten de Vrienden van KCVO en actieve sponsor Welkoop Vaassen onlangs nieuwe jassen aan hen uit.

Welkoop Vaassen zorgde voor zomerjassen uit hun eigen rijke assortiment van werkkleding. Daarnaast zorgde de specialist in tuin- en dierbenodigdheden ervoor dat de Vrienden van KCVO tegen een vriendelijke prijs winterjassen kon doneren aan de ploegen. Zo hebben de mannen keus en kunnen zij er weer volop tegenaan.

Foto v.l.n.r.:
Staand: Gijs Klomp-Wim Schoorlemmer-Gerard Hullegie-Erik Spaargaren (sponsor Welkoop)-Frans Leerkes-Marthin Wegerif-Joop Breden-Gert Olieman-Henk Bouwmeester-Jan Splinter-Leo Berends-Joop Blokvoort-Klaas Limburg-Harrie Stouten-Henk Hullegie
Gehurkt: Willy Ganzevles-Alphons Betting (beide commissieleden Vrienden van KCVO)
Ontbrekend: Jan van Bussel en Harry den Besten

 

Toegevoegd op: 16 Mei 2023