Terug

Huub Harleman verlengt shirtsponsoring KCVO

Huub Harleman verlengt shirtsponsoring KCVO

‘Huub Harleman’ prijkt inmiddels al vijf jaar op de shirts van KCVO3 en dat zal voorlopig zo blijven. De autoschadehersteller en restaurateur uit Vaassen heeft zijn sponsorcontract dit seizoen verlengd. Het doet hem plezier om de club te sponsoren, heeft hij laten weten. Hij vindt het mooi om te zien dat het elftal de naam draagt van zijn bedrijf.

Het 3e elftal droeg deze naam al vijf seizoenen lang, met veel plezier, en de voetballers waren blij dat te kunnen blijven doen. De stand van zaken in de competitie is inmiddels een zesde plaats. Dat is dan misschien niet in de top drie, maar qua sfeer en gezelligheid doen de mannen zeker in de bovenste regionen mee.

Op donderdagavond is dit team op het veld te vinden. De opkomst op de trainingsavonden is altijd goed. Trainer Paul van ’t Erve zet zich al jaren in voor KCVO3: Bovenste rij vlnr: Paul v't Erve (trainer, Floris Verheul, Bart Steunenberg, Michel Hagen, Herman Balk, Patrick Tolboom, Menno Bouma, Terence Simmelink, Huub Harleman & zijn partner (sponsor). Onderste rij vlnr: Mart Wegerif, Dion Weultjes, Martijn Dijkman, Marc Brands, Terence van Bussel, Martijn Kamperman, Thomas Eilander

Ga hier naar de site van Huub Harleman

Toegevoegd op: 17 Mei 2023