Terug

KCVO VERLIEST ZEER ONGELUKKIG VAN SV COLMSCHATE

KCVO VERLIEST ZEER ONGELUKKIG VAN SV COLMSCHATE

De ploeg uit Vaassen begon zeer onrustig aan de wedstrijd, wat resulteerde in veel foutieve passes. Na enige tijd kwam er toch wat meer rust in het spel en volgde er ineens een uitstekende aanval over rechts, echter de voorzet werd helaas overgeschoten door Randy Berenschot. Na een aantal goed opgezette aanvallen van KCVO, volgde er toch plotseling een corner voor Colmschate, deze leverde echter geen gevaar op. Al na een kwartier spelen moest Yannick Heukels met een hamstringblessure het veld verlaten en werd hij vervangen door Toby Bosman. Even later kwam de Colmschate spits uit een aanval over hun rechter flank ineens in vrije scoringspositie. Gelukkig voor alles wat KCVO was miste hij de bal volledig. Na zo’n half uur spelen kreeg KCVO een tweetal corners op rij, doch het leverde geen doelkans op. Even later volgde er weer een Colmschate aanval over rechts. De voorzet werd gedeeltelijk  door een KCVO verdediger gemist en de aanvaller van de gastheren schoot de bal onhoudbaar voor keeper Rico Bronsink in het net en dat betekende 1-0.

 

Dat was tevens de ruststand.

KCVO startte de tweede helft ongewijzigd en de ploeg kreeg na enige minuten al een geweldige kans, welke door Dani Bronsink helaas nipt naast werd geschoten. Even later ontstond er toch nog enige onrust in de KCVO defensie, maar de kans van Colmschate werd uitstekend gestopt door keeper Bronsink. KCVO bleef zeer fanatiek de aanval zoeken en kreeg daarbij ook kansen. Hierbij kreeg Melvin Balk plotseling een open kans, echter hij kon hem niet benutten.

Een paar minuten later was het Dani Bronsink die de ban brak. Zijn strakke schot van net buiten het strafschopgebied belandde via de binnenkant van de paal in het doel van de gastheren, 1-1. Zo’n 10 minuten voor tijd werd de bal uit een corner door Randy Berenschot tegen de paal gekopt, terwijl kort daarna een afstandschot door de Colmschate keeper ternauwernood over getikt kon worden. De gastheren stonden met de rug tegen de muur en het wachten was op de 2-1 voor KCVO. De ploeg uit Colmschate roeide iedere bal bijna blind naar voren en dat leverde op het laatst toch nog een corner op. Deze werd in eerste instantie door KCVO uitverdedigd, maar plotseling viel er mede door de wind toch nog een “verdwaalde” bal in het strafschopgebied van de gasten voor de voeten van een Colmschate speler en deze benutte de buitenkans, 2-1. De ploeg uit Vaassen ging met alles en iedereen in de aanval, wat ook nog een paar corners opleverde, maar ondanks het inbrengen van verse kracht Gijs Hulleman voor Ramon Heukels kon er niet meer worden gescoord. Hierdoor bleef de eindstand op een “gestolen” 2-1 voor de thuisploeg steken. Aanstaande zondag speelt KCVO om 14.00 uur thuis tegen De Witkampers uit Laren.

 

Toegevoegd op: 5 November 2023