Terug

Onvergetelijke avond voor KCVO JO9-1

Onvergetelijke avond voor KCVO JO9-1

Zaterdag 4 november 2023 was een fantastische dag voor de voetballers van KCVO JO9-1. Dat begon al in de ochtend, toen zij hun wedstrijd wonnen tegen de buren. Het duel tegen VIOS JO9-1 eindigde met 5-4 en daarmee kon de dag natuurlijk al niet meer stuk.

In de avond troffen de voetballers elkaar weer, nu bij restaurant ‘Bij Ons’ in Vaassen. Daarna reisden zij af naar Deventer, met als eindbestemming ‘de Adelaarshorst’. De rit zelf was al een leuke belevenis, want er werd hard gezongen en veel plezier gemaakt.

Bij het stadion aangekomen bereidden de jongens zich verder voor op wat komen ging. Met de aankoop van sjaaltjes en stickers konden zij hun taak als supporters namelijk nog beter vervullen. Zo waren zij er klaar voor om de tribune te betreden.

Het was fantastisch om GA Eagels te zien spelen tegen Vitesse. Met een winst van 5-1 kon er ook nog eens flink worden gejuicht. Na het eindsignaal stoven de jongens natuurlijk snel richting de hekken om de spelers van GA Eagels van nog dichterbij te kunnen zien.

Vol van alle indrukken begonnen de kids aan hun terugreis naar Vaassen, dromend van de mooie Adelaarshorst. Wie weet mogen ze er zelf ooit eens spelen! Nou inderdaad, maar wat de toekomst ook brengt, deze avond was onvergetelijk voor de voetballers van KCVO JO9-1.

Toegevoegd op: 6 November 2023