Terug

KCVO introduceert ‘Handen-uit-de-mouwen-avond’

KCVO introduceert ‘Handen-uit-de-mouwen-avond’

Opruimen en schoonmaken, na elk weekend wist onze maandagmorgenploeg de sporen weer uit en maakt de accommodatie klaar voor een gezellige, sportieve nieuwe week.

Extra klussen
En reken maar dat dat niet altijd meevalt. Toch doen ze het. Elke maandagmorgen weer. Maar de ploeg wordt kleiner, de bende steeds groter en het is sowieso ongelooflijk veel werk. Daarom gaan we ze helpen. We gaan hen de extra klussen - de hoekjes en de gaatjes - uit handen nemen.  

Elke eerste maandagavond
We introduceren de ‘Handen-uit-de-mouwen-avond’: Eén maandagavond in de maand zetten we de extra schoonmaakklussen op het programma. Denk dan aan de ramen, vensterbanken, lampen, vitrines, keukenkastjes, afzuigkap, koelkasten, enzovoort.

Bijdrage leveren
Zo blijft het werk voor de maandagmorgenploeg te overzien én kunnen onze (ouders van) leden hun kans pakken ook hun bijdrage te leveren aan onze mooie vereniging. We vertrouwen erop dat het er veel zullen zijn. Dan is het ook prima als iemand zo af en toe een maandagavond skipt.

Dus
Een maandagavond in de maand
Tussen 19.00 en 21.00 uur
Met een kop koffie
Natúúrlijk in gezellige KCVO-sfeer

Aanmelden
Iedereen die z’n handen uit de mouwen wil steken kan zich aanmelden via accommodatiebeheer@kcvo.nl. De eerste Handen-uit-de-mouwen-avond is 25 maart 2024, start om 19.00 uur.

Toegevoegd op: 13 Maart 2024