Terug

Nagenieten van een mooie vrijwilligersavond

Nagenieten van een mooie vrijwilligersavond

We kunnen terugkijken op een mooie vrijwilligersavond die in een – zoals bij KCVO gebruikelijk – even ontspannen als vrolijke ambiance is verlopen. De kantine was omgetoverd tot een heuse Bierstube waar zelfs een opbergplek was voor alle ski benodigdheden. Iedereen kon heerlijk uit zijn of haar dak gaan bij de muziek van DJ Remco.

De avond begon er al mee dat de meeste vrijwilligers zich geweldig hadden uitgedost. Voor de gelegenheid hadden sommigen de lederhose en dirndl opgezocht, maar er waren ook mensen in skibroeken, met mutsen en andere winterse kledij. Zij werden bij binnenkomst geheel in stijl ontvangen met een warm glaasje glühwein. Zoals het past bij een avond als deze, opende voorzitter Wim Meuleman door nogmaals zijn dank uit te spreken voor het goede werk dat iedereen jaarlijks verricht, waardoor onze vereniging er kan zijn voor alle leden. Daarbij mag niet onvermeld blijven dat spelers van het eerste elftal deze keer de bardienst voor hun rekening hadden genomen.

Om in het ware vakantiegevoel te komen, mocht een gezellig spelletje après ski muziekbingo natuurlijk niet ontbreken en was de eerste hilariteit al daar. Deze ronde bracht de aanwezigen direct in de stemming, maar zij gingen helemaal los toen DJ Remco het heft in handen had genomen. Tijdens het dansen en feesten maakten de broodjes bockworst, pretzels  en de nodige Flügeltjes het feest compleet.

Toegevoegd op: 21 Maart 2024