Terug

KCVO uit koers voor periodetitel

KCVO heeft een mooie gelegenheid laten liggen om aan te sturen op een periodetitel. Tegen naaste concurrent Warnsveldse Boys miste het enorm veel kansen en verloor de wedstrijd met 2-0. Daarmee droeg het de koppositie over aan de opponent.

KCVO kreeg voor rust vier opgelegde kansen om op voorsprong te komen. Achtereenvolgens Dani Bronsink, tweemaal Dahley Oortwijn en Ramon Heukels gingen op het doel af maar steeds was er de doelman die de ballen uit zijn doel ranselde. Een vrije schop van Melvin Balk ging net over. Tussendoor waren de tegenaanvallen echter minstens net zo gevaarlijk maar de verdediging met aan het hoofd Tom Tangelder had de zaken goed voor elkaar. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en op zeker moment ontstond er een soort schaakspel. Als de Boys toch doorkwamen dan was er altijd nog sluitpost Rico Bronsink die het doel schoon hield.

Dat deed hij tot de derde minuut na rust toen hij kansloos was op een van richting veranderd schot van Warnsveldse Boys (1-0). Even later had de stand gelijk getrokken kunnen worden toen Calvin Overmars alleen op de doelman afging maar hij liet zich inhalen door een verdediger die er nog een corner van kon maken. Een glijpartij van Niels Weultjes leidde de tweede goal in. De spits kreeg daardoor vrije doorgang en liet Rico Bronsink kansloos (2-0). Sem Westra en Tijl Pauwels werden ingebracht voor extra aanvallende aspiraties. Laatstgenoemde schoot eerst in het zijnet en even later tikte hij een voorzet op maat naast. Een vrije schop van Ramon Heukels werd door de keeper uit de bovenhoek geslagen en in de rebound kwam Dahley Oortwijn net een pas tekort. KCVO zette alles op alles maar de bal wilde er maar niet in. Het mocht deze middag niet lukken. Met nog twee wedstrijden te gaan is de ploeg nog niet kansloos voor de periodetitel maar heeft het niet meer in eigen hand. Tweede Pinksterdag speelt het uit tegen Sportclub Lochem en de laatste wedstrijd thuis tegen VVO.

Opstelling KCVO: Rico Bronsink; Ramon Heukels, Tom Tangelder, Niels Weultjes, Tobi Bosman; Dani Bronsink, Yannick Heukels, Randy Berenschot; Dahley Oortwijn, Melvin Balk, Calvin Overmars. Ingevallen: Sem Westra, Tijl Pauwels, Chiel Hagen en Ivo Scheffel.

Toegevoegd op: 12 Mei 2024