Terug

KCVO STRIJDEND TEN ONDER TEGEN SC LOCHEM

Op een mooi gelegen accommodatie van sc Lochem begon KCVO direct heel hoopvol. Al in de tweede minuut volgde een uitstekende aanval van de gasten uit Vaassen. De bal belandde helaas op de paal van het Lochem doel

In de 10e minuut werd het goede aanvalsspel van de Vaassenaren beloond. Een bekeken rollertje van Melvin Balk betekende de 0-1.

Hoewel sc Lochem ook de aanval bleef zoeken, leverde dit weinig gevaar op. Dahley Oortwijn werd nog met een steekballetje vrij voor de Lochem keeper gezet, doch deze stopte de bal met kunst en vliegwerk. Het spel van KCVO werd een tikkie slordiger en dat leverde toch wat ruimte op voor gevaarlijke tegenstoten. Een kwartier voor rust volgde een van die gevaarlijke tegenstoten van de gastheren. Hun spits werd onreglementair afgestopt en dat betekende een veldverwijzing voor Niels Weultjes. De vrije trap van sc Lochem van een metertje buiten het strafschopgebied, werd loeihard langs de muur in de verre hoek van Rico Bronsink geschoten, 1-1. Hierna werd

Calvin Overmars vervangen door Stan Hagen. Niet veel later werd er binnen het strafschopgebied van KCVO een onhandige overtreding gemaakt en dat leverde een penalty op voor de thuisclub. Deze werd onhoudbaar voor keeper Bronsink ingeschoten en ineens keek KCVO tegen een 2-1 achterstand aan. De gasten waren duidelijk van slag door  deze twee dompers.

De tweede helft startte KCVO met Rick Beekman op rechts voor Tobi Bosman.

De ploeg uit Vaassen probeerde van meet af aan wat druk te zetten, maar met 10 man bleek dat uitermate lastig. Na zo’n half uur spelen in de tweede helft slaagde sc Lochem er in de 3-1 te produceren. Kort daarna werden de hard werkende Sem Westra en Randy Berenschot vervangen door de verse krachten Chiel Hagen en Ivo Scheffel. Even later volgde een snelle aanval over links van de gastheren en de 4-1 volgde. Enige minuten later probeerde een van de Lochem middenvelders met een lob Rico Bronsink te verrassen en dat lukte hem ook nog, 5-1. In de laatste minuut mocht KCVO nog een penalty nemen, doch deze werd jammerlijk over geschoten.

Deze 5-1 betekende tevens de einstand.

Zondag 26 mei speelt KCVO de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen om 14.00 uur thuis tegen het Velpse VVO.

Toegevoegd op: 20 Mei 2024